Home Turizem Shëtitorja e Himarës në konkursin ndër kombëtar “Eu mies Award”

Shëtitorja e Himarës në konkursin ndër kombëtar “Eu mies Award”

226
0

ëpërmjet një ndërhyrje arkitekture, në peizazhin dhe mobilimin urban, shëtitorja e re është zëvendësuar me vijën natyrale lidhëse të detit me shtëpitë ne vijën e parë në breg.

Shëtitorja e re u rehabilitua në sajë të një projekti të qeverisë shqiptare. Duke nisur nga objektet e vijës së parë shëtitorja i përafrohet një shkallareje drejt detit me gjatësi mbi 350m, elemente 2.5 deri 5 të gjerë me pjerrësi dhe zbritje, që mundësojnë aksesin për gjithkënd duke e shfrytëzuar atë p

Lajmet Kryesore

MË TË LEXUARAT

Më shumë nga Turizem

Më shumë nga Turizem

Lajmet e Fundit

Te Fundit