Ekonomi

Home Ekonomi

Dështimi i paralajmëruar i PPP-ve, pse është e pamundur të zbatohen

veta apo nëpërmjet kredive bankare dhe shteti do t’u paguante me këste dhe interesa (pagesa e parë bëhej kur të kishin mbaruar të paktën...

Standard and Poor’s konfirmon vlerësimin B+ për Shqipërinë

Agjensia e vleresimit Standard and Poor’s ka publikuar sot raportin per ekonomine shqiptare, ne te cilin konfirmon vleresimin B+ dhe perspektiven pozitive per periudhen...

Tatimet: Ja ndryshimet kryesore në ligjin për Taksat Kombëtare

Përqindja e rentës minerare për përmbajtjen e mineralit metalor në nënproduktin minerar është në masën sa: – 3/7 e normës së rentës për vitin...

Kadastra, të dhëna të sakta vetëm 600 mijë njësi, projekti mbyllet në 2021

istemi informatik i kadastrës fiskale është i aksesueshëm nga data 5 nëntor 2018 për 61 bashkitë që duan të bëjnë ndryshime apo korrigjime në...

Lajmet Kryesore

Më të lexuarat