Shendet

Home Shendet
Një ekip i vogël shkencëtarësh izraelitë mendojnë se mund të kenë gjetur kurën e parë të plotë për shërimin e kancerit. Ata t...
Gripi është një sëmundje ngjitëse që mund të merret duke prekur edhe objekte të ndryshme që i hasim në përditshmëri. Virus...
Gjithçka është çështje kimie: rënia në dashuri, tërheqja seksuale, trishtimi, stresi e madje edhe alegria dhe humori i mirë. ...
Grupi i pediatrëve ka nxjerrë një paralajmërim për prindërit duke i këshilluar që të mos godasin fëmijët pasi do i shkaktojnë...
Farmacisti që zbuloi ibuprofenin ka ndërruar jetë në moshën 95 vjeçare. Dr Stewart Adams i konfirmoi BBC-së se përzierjen e q...

Lajmet Kryesore

Më të lexuarat