Teknologji

Home Teknologji
Apple ka mbyllur aksesin e  Facebook për të shpërndarë aplikacione të brendshme  në iOS, nga njoftimet e hershme të aplikacio...
Norvegjia është ndoshta një nga vendet me pamje më të mrekullueshme natyrore, me akuj, fjorde apo male të mrekullueshme. P...
Rusia mund të shohë fillimin e turizmit hapësinor privat në rreth pesë vjet, ku turistët fluturojnë për disa minuta në një la...
Gjigandi i teknologjisë, Facebook njofton shkrirjen e WhatsApp, Instagram dhe Messenger.  Lëvizja pretendon të krijojë “ eksp...
Agjencia Evropiane për Rrjeta dhe Siguri të Informacionit (ERISA) ka njoftuar se është rritur numri i sulmeve kibernetike që ...

Lajmet Kryesore

Më të lexuarat